Другие акции
Які бувають види папок?
8 типів канцелярських товарів, необхідних в кожному офісі
Які приналежності потрібні для організації домашнього офісу
Папки реєстратори - як вибрати ідеальні?
Папки паперові
Стильні та зручні папки на гумках
Папки - конверти пластикові
Аксесуари для офісу
Як вибрати грифель для механічного олівця?
Ручки, олівці та інші письмове приладдя
Систематизуйте і зберігайте всі важливі документи використовуючи папки швидкозшивачі
Штемпельна продукція для офісу
Бюджетні папки портфелі
Клейкі закладки
Карантин: повне керівництво по перезапуску вашого бізнесу і забезпечення загальної безпеки
Як за допомогою папок-реєстраторів і офісного приладдя організувати роботу з бізнес-документами?
Як за допомогою файлів і папок найбільш ефективно організувати офіс?
Маркери від інтернет-магазину Papero
Особенности и различия карандашей для офиса
10 маловідомих фактів про кулькову ручку
Лотки канцелярські для офісу
Детальніше про гелеві ручки
Як правильно вибрати калькулятор?
Папір для нотаток
Папки з застібкою-блискавкою

Як правильно вибрати маркер

Існує широкий вибір маркерів для білих дошок і фліпчартів, які можна використовувати під час презентації, мозкового штурму або семінару. У вас є не тільки вибір різних кольорів, але і цілий ряд наконечників: тонкий, товстий або стамескою. Наступні поради і рекомендації допоможуть вам вибрати правильні маркери канцелярські кольорові.

Папір або дошки

Подумайте, на якій поверхні ви хочете писати: на папері або на дошці? Для написання на поверхнях, таких як фліпчарт або коричневий папір, потрібні стійкі чорнила, які не просочуються крізь папір. Для білих дощок вам знадобляться прані чорнило. Кожен маркер в нашому інтернет-магазині канцтоварів Papero позначений, для якої поверхні він підходить.

Товстий або тонкий?

Маркери з тонким наконечником ідеально підходять для більш точного писання чи малювання (наприклад, розкладів або тексту всередині малюнка або поруч з ним). Переконайтеся, що ви пишете досить великий текст, щоб його можна було легко прочитати навіть з великої відстані.

Маркери з товстими кінчиками наносять більше чорнила і, отже, створюють більш товсті лінії. Використовуйте їх для написання великих, легко читаються слів для презентацій і навчальних занять. Пишіть порівняно великими буквами і залиште достатньо місця між ними, щоб все, навіть ті, хто сидить далі від дошки або фліпчарта, могли легко прочитати текст.

Порада! Використовуйте маркери з товстими і гострими кінчиками під час зустрічі або презентації. Це допоможе вашій аудиторії відрізнити важливу інформацію від менш значущою. Ви також створите більш привабливу презентацію в цілому.

З правильною формою наконечника

Закруглений кінчик зазвичай використовується для письма. Будь то кулькова ручка, олівець або фломастер, більшість з них мають закруглений наконечник з широким діапазоном товщини лінії. Закруглений наконечник також зазвичай використовується для більш довгих текстів, що містять комбінації великих і малих літер. Округла форма пише вузла означає, що ви можете тримати маркер як завгодно - лінія завжди рівномірна.

Якщо ви хочете трохи пожвавити презентацію, широкий наконечник - це те, що вам потрібно. Він має форму долота: з більш широким і набагато вузьким краєм. Ви можете малювати як тонкі, так і товсті лінії, використовуючи маркер текстовий, ціна на який доступна кожному. Таким чином, вам не потрібно приносити в конференц-зал цілу колекцію письмового приладдя.

Перманентні маркери

Водостійкі маркери підходять практично для всіх областей застосування, де існує ризик розмазування чорнила на гладкому тлі або їх контакту з вологою. Постійні маркери не тільки не розтікаються, а й водонепроникні, що робить їх придатними для використання на відкритому повітрі. Ви можете використовувати їх високоякісні перманентні чорнила практично на будь-якій поверхні. Крім того, кольори цих перманентних маркерів світлостійкі і надовго зберігають свою яскравість.

Неперманентние маркери

Тимчасові маркери так само добре тримаються на гладких поверхнях, як і постійні. Однак в них використовуються водорозчинні чорнило. Це робить такі універсальні друкарські інструменти особливо придатними для всіх областей застосування, де чорнило на поверхні не повинні розпливатися, але при цьому не бути стійкими. Написи, зроблені коректованими ручками можна в будь-який момент видалити не залишаючи слідів.
У нас ви можете купити всілякі маркери оптом і в роздріб, також в каталозі Papero є набори маркерів сухого стирання і текстових.

Вернуться на главную страницу

Скидки недели