Другие акции
Збираємо дитину до школи: як вибрати шкільні товари
Папірус та інші канцтовари давнини - з чого все починалося
Шкільні товари
Як ручки для лівшів допомагають навчити дітей письма
Детальніше про кольорові олівці
Які бувають види папок?
8 типів канцелярських товарів, необхідних в кожному офісі
Які приналежності потрібні для організації домашнього офісу
Папки реєстратори - як вибрати ідеальні?
Папки паперові
Стильні та зручні папки на гумках
Папки - конверти пластикові
Аксесуари для офісу
Як вибрати грифель для механічного олівця?
Ручки, олівці та інші письмове приладдя
Систематизуйте і зберігайте всі важливі документи використовуючи папки швидкозшивачі
Штемпельна продукція для офісу
Бюджетні папки портфелі
Клейкі закладки
Карантин: повне керівництво по перезапуску вашого бізнесу і забезпечення загальної безпеки
Як за допомогою папок-реєстраторів і офісного приладдя організувати роботу з бізнес-документами?
Як за допомогою файлів і папок найбільш ефективно організувати офіс?
Маркери від інтернет-магазину Papero
Особенности и различия карандашей для офиса
Як правильно вибрати маркер
10 маловідомих фактів про кулькову ручку
Лотки канцелярські для офісу
Детальніше про гелеві ручки
Папір для нотаток
Папки з застібкою-блискавкою

Як правильно вибрати калькулятор?

Ви студент або підприємець і вам потрібен калькулятор канцелярський з певними функціями? Тримайте калькулятор під рукою, на столі або в кишені, щоб робити швидкі обчислення. Він спрощує основи арифметики, але також допомагає робити бухгалтерські розрахунки і швидко працювати з логарифмічними або фінансовими рівняннями. Ми порадимо вам, на що варто звернути увагу при покупці.
Для чого потрібен калькулятор
Калькулятори використовуються по-різному на роботі, вдома і в школі. Для шкільних занять математикою потрібні наукові калькулятори. Якщо ви працюєте в офісі, вам може знадобитися фінансова калькулятор.

У них є ряд різних функцій в залежності від того, який калькулятор ви вибираєте і для чого він вам потрібен. Кишеньковий калькулятор є більш примітивним, з простим відніманням, складанням, множенням і діленням. У той час як науковий калькулятор може обчислювати більш складні комбінації цифр і формул. З іншого боку, фінансовий калькулятор може мати функцію друку, щоб роздруковувати суми і розрахунки.

У нашому інтернет магазині канцелярських товарів Papero ви можете замовити калькулятор для школи і офісу ТМ Optima.

Тип калькулятора
Існує безліч калькуляторів з функціями і без них, кожен з яких має різну спрямованість в залежності від галузі використання, тому важливо подумати про його призначення.

Калькулятор бухгалтерський включає функції для розрахунку майбутньої вартості і амортизації. Науковий калькулятор охоплює експоненціальні і тригонометричні функції з графічними, що відображають формули на екрані. Друковані калькулятори дозволяють демонструвати свою роботу, ведучи журнал вводяться і результатів.

Наукові - підходять для старшокласників і студентів. Вони можуть виконувати більш складні обчислення і безліч математичних статистичних або інженерних функцій.

Графічні - мають більш просунуті функції, ніж наукові, але вони також підходять для студентів, але з упором на технічні та економічні дисципліни. У них також є графічний дисплей, на якому можна створювати графіки і таблиці.

Настільні - це найпоширеніші калькулятори. Крім основних обчислень, вони можуть обробляти квадратного кореня, відсотки або працювати з податками.

Кишенькові - вони найпростіші, як випливає з назви, їх можна покласти в кишеню і йти. Звичайно, через свій невеликий розмір вони мають дуже обмежені функції.

З печаткою - невід'ємною частиною цього офісного калькулятора є паперова стрічка, на якій записані математичні операції.

Для більших калькуляторів ви можете вибрати, чи будуть вони працювати від батареї або розетки на 220 В. Вирішувати вам. Ціна буде залежати від цього.

інші особливості
В якості ще одного параметра вас може зацікавити розмір дисплея, наявність у калькулятора власної внутрішньої пам'яті, її розміру або наявності слот для SD-карти. Деякі з них також можна підключити до ПК за допомогою кабелю USB і завантажити інші додатки або оновити програмне забезпечення калькулятора.

Вам не потрібно бути математичним чарівником, щоб зрозуміти, що у нас одні з найдешевших калькуляторів на ринку. Якщо ви складаєте свої рахунки, підраховуєте суми в школі або перевіряєте свій тижневий бюджет, то калькулятор купити можна в розділі офісне приладдя. У нас є кишенькові і настільні калькулятори, доступні в версіях на вісім, десять, дванадцять і шістнадцять цифр.

Вернуться на главную страницу

Скидки недели