Не бійтеся друкувати на кольоровому офісному папері

Кольоровий копіювальний папір буває різних кольорів, що дозволяє налаштовувати друк. Більш м'які пастельні тони паперу А4 Maestro Color притягують погляд до будь-роздруківці, а сміливі та яскраві кольори паперу А4 IQ COLOR NEON допоможуть привернути увагу до ваших флаєрами і іншим друкованим матеріалам. Універсальний кольоровий папір добре підходить як для лазерних, так і для струменевих принтерів, і ви можете вибирати відтінки, які найбільше підходять для ваших проектів.

Використовуйте яскравий неоновий папір для друку, наприклад блакитний або зелений папір А4, для створення запрошень на вечірки, рекламних листівок та інформаційних брошур, які ви хочете, щоб інші помітили. Пастельні відтінки роздруківок кидаються в очі, оскільки вони не білі, і допомагають виділитися на тлі інших. Використовуйте комбінацію пастельного і неонового паперу для друку, щоб клієнти і співробітники завжди звертали увагу на важливу інформацію.
Як друкувати на кольоровому папері
Друк на кольоровому папері гарантує прояв інтересу до листівок або іншим поліграфічним проектам. Вона також дозволяє економити чорнило, надаючи автоматичний колір фону. Однак при друку на кольоровому папері, наприклад рожевому папері А4, можуть виникнути проблеми з кольором зображень, тому запустіть тестові сторінки, перш ніж сліпо вибирати колір, який може зіпсувати весь ваш проект.

Крок 1
Створіть свій проект друку на своєму комп'ютері за допомогою будь-якого текстового редактора або програмного забезпечення для редагування фотографій.

Крок 2
Виберіть світлий, наприклад жовтий папір А4, на якому не будуть тьмяніти найтемніші чорнила. Завантажте один аркуш в принтер.

Крок 3
Роздрукуйте одну тестову сторінку проекту друку, щоб побачити, як кольори чорнила будуть виглядати на папері обраного кольору. Вивчіть передбачувані кольору будь-яких зображень, щоб перевірити, чи відображається зображення в бажаних відтінках і кольорах.

Крок 4
Виберіть більш світлий відтінок, якщо виникають проблеми з вихідним забарвленням паперу, або затемніть кольору в проекті друку. Щоб зробити кольори темніше, знову відкрийте проект друку на комп'ютері за допомогою програми редагування фотографій або тексту. Клацніть кожну фотографію та виконайте необхідні налаштування, збільшуючи яскравість і контраст кожного.

Крок 5
Роздрукуйте другу тестову сторінку і повторіть кроки в міру необхідності, щоб отримати відповідні кольори у вашому проекті в поєднанні з кольоровим папером.

Крок 6
Роздрукуйте всі потрібні сторінки, як тільки знайдете остаточне прийнятне поєднання чорнила для принтера і кольорового паперу.

Підказка! Уникайте застосування кольору чорнила, близького до відтінку паперу. Якщо ви будете просто використовувати колір паперу, то зможете трохи заощадити на витратах на чорнило.

Київський інтернет-магазин канцелярських товарів Papero пропонує широкий вибір кольорового ксероксного паперу, а також паперу для принтерів. В наявності продукція м'яких і яскравих відтінків, які зроблять ваші проекти привабливими.

Вернуться на главную страницу

Скидки недели